Laster Hendelser

« All Hendelser

Polar kirkegårdsvandring

onsdag 9. september 2020 kl. 18.00 20.00

Arktisk Forening har gleden av nok en gang å invitere til det som har blitt en årviss og stemningsfull tradisjon: Polar kirkegårdsvandring med Per Helge Nylund som leder an med sin rungende fortellerrøst og -glede!

Formidlingskonsulent ved Tromsø Museum, Per Helge Nylund, tar oss med på ei ny vandring til gravminnene til en del av Tromsøs gamle ishavshelter og -heltinner – og forteller litt av historien om dem og deres liv.  

Av smittevernhensyn er deltakerbegrensning og forhåndspåmelding nødvendig: Medlemmer av Arktisk Forening har førsteprioritet. Maks 35 deltakere. Alle påmeldte vil få en e-post som bekrefter deltakelsen, senest mandag 7. september.

Påmelding ved å klikke HER.

Av smittevernhensyn blir det denne gangen ingen samling eller servering i kapellet i etterkant. Alle oppfordres til å ta med egen termos og termoskopp med varm drikke.

Etter rundturen vil Gidsken Halland oriente om sitt engasjement for å verne gravsteder til gamle ishavsfolk som har hatt – og har – betydning for byens historie og status som Porten til Ishavet og Nordområdehovedstad.

Med forbehold om at møtet lar seg gjennomføre. Arktisk Forening vil alltid følge gjeldende smittevernbestemmelser med tanke på korona: Folk som er i høyrisikogruppa for alvorlig sykdom ved koronasmitte og folk som har symptomer som muliggjør korona bes bli hjemme.

Vel møtt til det første av sesongens møter med Arktisk Forening! Hilsen styret.

Fra en tidligere kirkegårdsvandring med Per Helge Nylund. Foto: Lise Mangseth

Møtene er åpne for alle – også de som ikke er medlem.